Attention: open in a new window. PDFPrintE-mail

Wildstars Gokkast

De Wildstars fruitmachine bestaat uit een basisspel en een bovenspel.

Wanneer je het spel start dan begin je standaard met het basisspel. Gewonnen punten kun je toevoegen aan je creditmeter of aan de winbank. 200 punten in het basisspel gaan overigens direct naar de creditmeter. Een bes op rol 1 geeft 2 punten, maar deze worden automatisch gegokt naar 0 of 5 punten.

In het basisspel speel je op 1 winlijn, met uitzondering van het kroon-symbool, dat kriskras telt. Een autoholdfunctie is ingebouwd om bepaalde combinaties vast te zetten, met de 'Reset'-toets kun je vastgezette rollen weer vrijgeven.

Wanneer je vier of meer punten op de winbank hebt, dan speel je automatisch het bovenspel met 5 winlijnen, waar het ster symbool 'wild' is en daarmee telt voor ieder ander symbool. Voor het spelen van het bovenspel wordt ook telkens 1 credit van je creditmeter gehaald. Voor het bovenspel worden dus in totaal altijd 5 credits van de beide meters gehaald.

De potten worden automatisch geleegd naar de creditmeter wanneer er 800 credits of meer op staan. Heb je geen credits meer op de creditmeter, maar wel op de winbank, dan kun je een pot kiezen met de 'Choose Pot'-toets en de aanwezige credits verhuizen naar de creditmeter om zodoende het bovenspel te vervolgen. Verplaats je alle credits van de winbank naar de creditmeter, dan vervolg je met het basisspel.


 

Klik op de gokkast om op de Wildstars Gokkast te spelen!

 

Wild Stars Gokkasten