Attention: open in a new window. PDFPrintE-mail

Classic Gokkast

De Classic speelautomaat is een 3-rollen fruitautomaat en inderdaad een echte klassieke gokkast, wie kent hem niet. Deze 3 rollen worden gebruikt voor het basisspel en het vervolgspel.

In het basisspel wordt telkens 1 credit ingezet. Gewonnen punten tot en met 100 kunnen in het basisspel verdubbeld worden met het kop/munt-spel. Zowel in het basisspel als in het vervolgspel zijn mysteryprijzen te behalen tot 200 punten per winnende combinatie, een mystery prijs van 2 punten wordt gevolgd door het verlies- of dubbelspel. Puntenaantallen beneden 200 kunnen met de 'Club/Bet'-knop naar de Clubmeter in het vervolgspel worden gebracht of met de Collect-knop worden toegevoegd aan de creditmeter. Een puntenaantal van 200 in het basisspel verhuist automatisch naar de creditmeter.

In het vervolgspel kan met een inzet van 2,4,8,12,16,24 of 32 punten worden gespeeld. Vanaf een inzet van 8 punten neemt het aantal winnende combinaties toe.

Punten boven de 200 op de Clubmeter gaan ook bij dit spel niet verloren, wel worden puntenaantallen van 200 of meer automatisch op de creditmeter bijgeteld en keer je terug naar het basisspel.

De autoplay-functie is zowel beschikbaar in het basisspel als in het vervolgspel.


Klik hieronder op de gokkast om de Classic Gokkast te spelen!

 

Classic Gokkast