Attention: open in a new window. PDFPrintE-mail

Cops 'n Robbers DL Gokkast

Cops 'n robbers DL is een gokkast met 3 rollen in het basisspel, en een bijzonder Cops 'n robbers vervolgspel waarin je de kans krijgt om een zo groot mogelijke buit binnen te slepen.

In het basisspel tellen geldzak symbolen kris-kras, wanneer er 3 in beeld verschijnen kun je ervoor kiezen om de buit te pakken (knop 'Take loot') of om verder te sparen voor een hogere buit (knop 'Start').

Gewonnen credits kunnen gegokt worden in het Gamble spel, hierbij ga je elke keer een treetje hoger of lager op de ladder, je kunt dus niet met 1 klik al je gewonnen credits verliezen. Wanneer je wilt stoppen met dit Gamble spel, klik dan op de knop 'Cancel collect'.

Vanaf 16 punten op de ladder kun je ervoor kiezen om het Cobs 'n robbers vervolgspel te spelen door op de knop met de robber-afbeelding te klikken. Meedoen aan dit spel kost 8 credits. Wanneer je op Start drukt gooi je de dobbelsteen en loop je over het speelbord. Gewonnen credits zijn zichtbaar in de Loot meter. Wanneer je de buit groot genoeg vindt, klik dan op 'Take loot' om terug te keren naar het basisspel. De gewonnen credits worden toegevoegd aan de creditmeter. Wanneer je meer verliest dan je buit op dat moment groot is, dan stopt het vervolgspel en keer je terug naar het basisspel.

In het Cobs 'n robbers spel zijn ook vakjes met sleutels. Deze sleutels kun je sparen, bij 3 sleutels gaat de deur naar de Miljonairs Row open, alwaar de buit nog hoger kan worden.


Klik hieronder op de gokkast om de Cops 'n Robbers DL Gokkast te spelen!

 

Cops 'n Robbers Gokkasten