Attention: open in a new window. PDFPrintE-mail

Heat Wave Gokkast

De Heat wave fruitautomaat heeft een standaard basisspel, maar wel met een feature die het net even aantrekkelijker maakt om te spelen. Telkens na het stoppen van de rollen verspringt het opgelichte vakje op het rad van avontuur een willekeurig aantal posities kloksgewijs. Stopt deze op het rode vlakje dan beginnen alle dan aanwezige symbolen om en om te knipperen. Door een druk op de startknop blijft er 1 symbool opgelicht en draaien de rollen naar een winnende combinatie van 2 of 3 van dat symbool. Het is als het ware een mysteryprijs.

Gewonnen aantallen credits tot en met 100 kunnen met de gamble toetsen worden verdubbeld. Gewonnen credits kunnen met de Collect-toets worden verplaatst naar de creditmeter of naar de clubmeter om vervolgens het bovenspel te spelen. 200 credits worden altijd meteen verhuisd naar de creditmeter.

In het bovenspel, dat ook rechtstreeks te spelen is door het met de Choose Bet-knop te kiezen, kan gespeeld worden met een inzet van 5, 10, 20 of 40 credits. Bij een inzet van 10 credits is het Heat wave symbool op de middelste rol wild, hetgeen wil zeggen dat het voor elk ander symbool in de plaats komt. Bij een inzet van 20 of 40 credits is het Heat wave symbool wild op alle 3 de rollen.

Afhankelijk van de inzet zijn er meerdere symbolen waarmee een aantal bonusgames kan worden gewonnen. In de bonusgame kan bij maximale inzet tot wel 1000 credits worden gewonnen.


Klik hieronder op de gokkast om de Heat Wave Gokkast te spelen!

 

Heatwave Gokkasten