Attention: open in a new window. PDFPrintE-mail

Multistake Gokkast

De Multistake gokkast is grotendeels identiek aan de Supertron gokkast. Het grote verschil is dat het spel op de displays en in de wintabel geen credits maar eurocenten aangeeft en dat er gekozen kan worden voor een creditwaarde van 5, 10 of 20 cent. Het spel heeft een basisspel met 3 rollen en een bovenspel met 4 rollen. Wanneer voor een inzet van 5 cent wordt gekozen dan worden in totaal telkens 4 spellen van 5 cent gespeeld, bij 10 cent 2 spellen van 10 cent en bij 20 cent 1 spel van 20 cent. Gewonnen prijzen kunnen tot maximaal 4000 cent verhoogd worden met het 'Kop/Munt'-spel. Bij het bereiken van de maximumwaarde gaat dit bedrag automatisch naar de totaalmeter.

Puntenaantallen lager dan 4000 cent kunnen met de 'Select Bet'-knop naar de Supermeter in het bovenspel worden gebracht of worden toegevoegd aan de totaalmeter. In het bovenspel kan met een inzet van 80, 160 of 320 cent worden gespeeld. Bijzonder aan dit spel is dat bij een inzet van 320 cent ook winnende combinaties vallen op de rollen 1, 2 en 4 als ook op de rollen 1, 3 en 4.

Prijzen boven de 4000 op de Supermeter gaan ook bij dit spel niet verloren, wel wordt bij het behalen of overschrijden van de waarde van 4000 cent het bedrag automatisch op de totaalmeter bijgeteld en ga je terug naar het basisspel.


 

Klik op de gokkast om op de Multistake Gokkast te spelen!

 

Multistake Gokkast