Attention: open in a new window. PDFPrintE-mail

Simply Wild Gokkast

De Simply wild fruitautomaat heeft een basisspel waarbij het kroon symbool kriskras een mysteryprijs geeft op de eerste 2 rollen en op alle 3 de rollen. Twee gewonnen credits worden automatisch verdubbeld of verloren.

Gewonnen credits kun je nemen met de Collect-toets of verhuizen naar de clubmeter met de Save-toets. Vanaf 4 credits op de clubmeter kun je dan het vervolgspel spelen, maar je kunt er ook voor kiezen om eerst het basisspel verder te spelen, bijvoorbeeld om meer punten op de clubmeter te vergaren.

Vanuit het basisspel kan overigens altijd het vervolgspel worden gespeeld door met de Choose Bet knop de gewenste inzet te kiezen.

Het vervolgspel wordt gespeel met 3 of 4 rollen, afhankelijk van de inzet. Er zijn 2 inzetmogelijkheden met 10 credits. Het is mogelijk om op 3 rollen te spelen waarbij het Ster symbool wild is (voor elk ander symbool telt), maar er kan ook op 4 rollen worden gespeeld waarbij het Ster symbool niet wild is. Bij een inzet van 20 credits wordt op 4 rollen gespeeld en is het Ster symbool weer wild.


Klik hieronder op de gokkast om de Simply Wild Gokkast te spelen!

 

Simply Wild Gokkasten