Attention: open in a new window. PDFPrintE-mail

Stars 'n bars Gokkast

Stars 'n bars heeft een basisspel met 3 rollen en een topspel met 3 rollen en 3 winlijnen, waar gespeeld kan worden met een inzet van 5, 10 of 20 credits. In het basisspel spaar je sterren, die rechts op het scherm weergegeven worden zoals ze op de rollen verschijnen. Zodra je een rij horizontaal, verticaal of diagonaal met dezelfde kleur sterren vol hebt, zit daar een prijs aan verbonden die ernaast weergegeven wordt. Met de knop 'Take Stars' kun je deze prijs innen.

Gewonnen credits in het basisspel kunnen verdubbeld of verloren worden met de knoppen 'Head' en 'Tail'.

Met de knop 'Choose Bet' kun je, bij voldoende credits, er voor kiezen om het topspel te spelen met een inzet van 5, 10 of 20 credits. De benodigde credits worden, indien het aantal credits op de clubmeter ontoereikend is, automatisch van de creditmeter gehaald om het topspel te spelen.

De knop 'Take highest pot' biedt je de mogelijkheid om de creditbank met het hoogst aantal credits (highest pot wordt steeds weergegeven boven de rollen van het basisspel) terug te brengen naar de creditmeter. Voor het spelen van het topspel wordt elke keer 1 credit van de creditmeter gehaald.

Indien je terug wilt keren naar het basisspel dien je net zolang op de knop 'Choose Bet' te drukken tot je weer in het basisspel beland bent.

Zeer leuke gokkast om op te gokken.


Klik hieronder op de gokkast om de Stars 'n bars Gokkast te spelen!

 

Stars and Bars Gokkast