Attention: open in a new window. PDFPrintE-mail

Topdeck Gokkast

De Top Deck gokkast is een spel met heel veel mogelijkheden.

Met het rollenspel kan naast de uitgebreide wintabel-prijzen ook kans gemaakt worden op het Feature-spel. Gewonnen prijzen kunnen worden toegevoegd aan de winmeter, maar met de gamble/start toets kan ook geprobeerd worden de winst telkens te verdubbelen.

Bij 16 credits krijg je bij verlies toch altijd nog 10 credits als troostprijs, ditzelfde geldt wanneer bij 80 credits. Deze worden dan automatisch aan je winmeter toegevoegd. Wanneer je op je winmeter minimaal 40 credits hebt verzameld dan licht de SuperGamble toets op. Hiermee kun je, afhankelijk van het aantal credits op je winmeter, 40, 80 of 100 credits inzetten en verhogen tot respectievelijk 80, 150 of 200 credits. Hoeveel credits je inzet en hoe vaak je het spel speelt bepaal je zelf. Bij winst worden de credits automatisch toegevoegd aan de creditmeter. Op alle rollen bevinden zich ExtraStart symbolen. Hiermee wordt een herkansing van het rollenspel verworven, waarbij reeds opgelichte feature-symbolen aan blijven.

Het mag gezegd worden dat dit een van de beste en mooiste oude gokkasten is, echt een must om op deze klassieke gokkast te spelen.


 

Klik op de gokkast om op de Topdeck Gokkast te spelen!

 

Top Deck Gokkasten